Thursday, June 8, 2017

Anabolik Steroid Satın Alın - Riskler Ve Yasallıklar

Anabolik Steroid Satın Alın - Riskler Ve Yasallıklar

Son birkaç yılda, anabolik steroidlerin kullanımları, riskleri ve yan etkileri hakkında çok şey söylenmektedir. Biri tarafından ortaya atılan bilgilerin çoğunun gerçeklere dayanmadığını ve steroid kullanımının tehlikeleri hakkındaki abartmalardan çok etkilenip kaldığını inkar edemezken, anabolik androjenik steroidlerin bir takım yan etkilere neden olabileceği bir ölçüde doğrudur Hafif veya şiddetli, geçici veya geri döndürülemez.

Bununla birlikte, bu yan etkiler ancak, bilgi eksikliği ya da bu performans arttırıcı ilaçların doz aşımı ile daha hızlı ve daha hızlı sonuçlar elde etmek için bir "aşırı heyecan" gösterildiğinde ortaya çıkar.


Steroidler Neden Kullanılır ?


Anabolik androjenik steroidler, farklı nedenlerden dolayı farklı insanlar tarafından kullanılır. İnsanların büyük bir çoğunluğu, kısa boy, birincil veya ikincil hipogonadizm, anemi, akut ve kronik yaralar, ağır yanıklar ve protein kilo kaybı ile protein kalorisi yetersiz beslenme gibi birçok sağlık durumu tedavi ederken onları tıbbi kontrol altında kullanıyor. Ayrıca, insan immün yetmezlik virüsü (HIV) israf sendromu, kortikosteroidlerin uzun süreli kullanımına sekonder uzatılmış katabolik durum, bazı kadınlarda bazı meme kanseri türleri, açıklanamayan tıbbi nedenlerden ötürü normal kilo almama veya başaramama gibi durumların tedavisinde de kullanılabilir. Ayrıca yüz, kollar, bacaklar, boğaz, nefes borusu, barsaklar veya cinsel organların şişmesine neden olan kalıtsal anjioödemin tedavisinde de kullanılabilirler.



Bu ilaçlar, aynı zamanda, belirli kan pıhtılaşma hastalıkları, büyüme geriliği, Turner sendromu, osteoporozun tedavisinde, kemik büyümesini ve iştahı uyarmak, erkekler ergenlik uyandırmak ve kanser gibi kronik israf durumlarını tedavi etmek için de kullanılabilir. Anabolik steroidler, kemik iliği stimülasyonu, iştahın uyarılması ve aynı zamanda, kronik israf koşulları, erkek pubertenin indüksiyonu veya düşük testosteron seviyesi olan erkeklerin hormon replasmanı olan kişilerde kas kütlesinin arttırılması için de önerilebilir. Ayrıca yaşlı erkeklerde libido, artmış kemik ve kas kitlesi, yüz kılları, kırmızı kan hücrelerinin seviyelerinin artması ve kadın-erkek hastalarda klitoral genişleme için kullanılabilir.

Amatör ve profesyonel sporcular veya fitness bilincine sahip insanlar, kilo alabilmek veya kaybetmek, zayıf kas kütlesi oluşturmak, performansı artırmak ve yoğun egzersiz programlarına ve egzersiz seanslarına el koyma becerisi için bu ilaçlardan faydalanabilir. Ayrıca, kırmızı kan hücresi üretimi, nitrojen retansiyonu, protein sentezi, kas fonksiyonu, kas büyüklüğü, vücut kuvveti, dayanıklılık, iyi olma ve yenilmezlik duyguları düzeylerini yükseltmek ve daha sert vurmak, daha hızlı koşmak ve daha yüksek atlamak için kullanılabilir.


Steroid Kullanımı Ve Steroid İstismarı Arasındaki Fark


Steroid kullanımı ve steroid istismarı arasında çok ince bir çizgi var ve çoğu kullanıcı bunu anlamıyor. Tıbbi öneri ile uyumlu tıbbi amaçlar için birinci sınıf, orijinal anabolik androjenik steroidlerin kullanımı nadiren herhangi bir tehlike veya yan etki ile ilişkilendirilir. Bununla birlikte, medikal tavsiye veya steroid kullanımının medikal dışındaki amaçlar için kullanılmaması veya müdahalesinde steroid kullanımı steroid istismarını oluşturan şeydir. Bu ilaçlar karaborsadan ya da doğrulanmamış performans artırıcı ilaç kaynaklarından satın alındığında yan etki riski artar.


Steroid Kullanımının Kapsamı ve Tehlikeleri


Hastalık Kontrol Merkezi (CDC) 'ne göre, steroid kullanımı ve popülaritesi, yaklaşık 660.000 lise öğrencisinin 2005 yılında anabolik steroid kullanmaya itiraf etmesinden ötürü ölçülebilir.

ABD Adalet Bakanlığı'na göre, on ikinci sınıf öğrencilerinin yüzde 2,6'sı bu ilaçların kullanım ömrü boyunca en az bir kez kullanıldığını bildirdi ve 2005 yılında ankete katılanların yüzde 39,7'si steroidlerin elde edilmesinin "oldukça kolay" ya da "kolay" olduğunu bildirdi. On ikinci sınıf öğrencilerinin yüzde 56,8'i anabolik androjenik steroid kullanmanın "büyük bir risk" olduğunu söyledi.


Eğer hepsi bu değilse, günümüzde bu ilaçlardan daha fazla insan konuşuyor ve bunları yalnızca ilaçları satın almakla kalmayıp daha fazla istekli olan doktorlarla bağlantı kurma fırsatlarıyla dolu bir platform olan internet yardımıyla kullanıyor. Onları yasa dışı olarak reçete edin. En kötü yanı, çoğu kullanıcı yasal olarak satın alınmış veya karaborsadan steroidleri fazla kullanıyor veya kötüye kullandıklarında daima güvende kalabileceklerine inanmak eğilimindedir. Bu, kuşkusuz steroidleri satın almak ve kullanmak için yanlış bir yaklaşımdır. Anabolik steroidler son derece güçlü ilaçlardır ve kısa vadede ve uzun vadede yan etkilere ve sağlık komplikasyonlarına yol açabilir.


Yasal Komplikasyonlar


"Online steroid satın al" veya "anabolik steroid satın al" için hızlı bir Google araması, farklı çevrimiçi satıcılardaki anabolik steroidlerin ve diğer performans artırıcı uyuşturucuların binlerce sayfalık sonuçlarını hızla geri getirebilir ve daha iyi atletik performansa, daha büyük kaslara, Daha hızlı kilo alma veya kaybetme ve diğer şeyler.

Bununla birlikte, steroid satın alma işlemi sadece birkaç tıklama kadar kolay değildir. Yankıları oldukça acımasız olabilir. Örneğin - Eğer steroid satın alırsanız ve bu tür bir satın alma yasadışı ülkenizin kanunlarına göre yasadışı ise ve yakalanırsanız, ağır ceza ve / veya hapis ile karşılaşabilirsiniz. Bu ilaçları sahte reçeteyle bir doktora ulaştırdıysanız ve doktorunuz Uyuşturucu İcra Dairesi tarafından yakalanırsa, steroid kullanım alışkanlıklarınızla ilgili sorularınıza cevap verebilir ve ceza vergisi veya ağır cezaya maruz kalabilirsiniz.

Satma niyetiyle steroidlerin bulundurulması veya satın alınması, Birleşik Devletler federal ve eyalet yasalarına göre suç olarak sınıflandırılır. Yasadışı olarak satma niyetiyle steroid bulundurmaktan mahkum olan bir kişi, ABD federal yasasına göre beş yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Gerçekler ve İstatistik


 Şubat 2012'de Luleå Teknoloji Üniversitesi ve Umea Üniversitesi'ndeki bir araştırma ekibi, anabolik steroidleri kullanan elit sporcuların  vücutta daha tehlikeli bir yağ dağılımına sahip olduğunu ortaya koydu. The Journal of Strength & Conditioning Research dergisinde yayınlanan çalışmaya göre, anabolik androjenik steroid alan elit kaldırıcılar, inmeler ve kalp krizi geçirme olasılıkları daha yüksektir. Bu araştırma, Dünya Dopingle Mücadele Kuruluşunun kapanma seçeneğini 2-4 yıl süren doping yakalayan profesyonel sporculara vermeye karar vermesine yol açtı.


    Behavioral Neuroscience, Vol. 1 yayınlı bir ABD araştırmasına göre, 1, Anabolik steroidler gençlerin beyinleri üzerinde kalıcı bir etkiye sahip olabilir ve bu ilaçlar adolesan beyninin en az iki yıl sürebileceği saldırganlığa geçiş yapabilir. Northeastern Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, steroidlerin kalıcı beyin değişikliklerine neden olabileceğini de ortaya koydu. Araştırmaya öncülük eden Dr. Richard Melloni, gelişmekte olan beyin daha uyarlanabilir ve esnek olduğu için, steroidlerin gelişim sırasında uygulanması halinde yörüngeyi değiştirebileceğini söyledi. Ayrıca, bu ilaçların kullanımını düşünen kişilerin uzun vadeli sağlık risklerini ve saldırganlık ve şiddet için ciddi potansiyel göz önüne alması gerektiğini de sözlerine ekledi.


    Gothenburg Üniversitesi'nden araştırmacılar tarafından yakın geçmişte İngiliz Spor Dergisi'nde yayınlanan elit erkek gücü sporcuları üzerine yapılan yeni bir araştırma, steroid kullanımı ile hayatın ilerleyen zamanlarındaki az görülen zihinsel sağlık arasında bağlantı olduğunu ortaya koydu. CERA direktörü Claudia Fahlke, anabolik androjenik steroid kullanıcılarının depresyon, konsantrasyon sorunları ve agresif davranış için daha fazla tedavi gördüğüne dikkat çekti. Ayrıca bu kullanıcıların yasadışı uyuşturucu ve alkol ve psikiyatrik semptomları kötüye kullanma olasılıkları daha yüksek ve steroid kullanımı ve diğer ilaçların kısır döngüde birbirlerini güçlendirdiği yönünde bir araştırma yapıldığı da belirtildi.


Amerikan Nefroloji Derneği'nin San Diego, CA'daki 42. Yıllık Toplantısı ve Bilimsel Sergisi'nde sunulan bir makaleye göre, steroid kullanan sporcular kas kütlesi ve kuvveti kazanabilir, ancak böbrek işlevlerini ve bu güçlü ilaçların alışılmış kullanımını da yok edebilirler Daha önce tanınmayan böbrekler üzerinde ciddi zararlı etkilere sahiptir. Çalışmanın özeti, 29 Ekim 2009'da Amerikan Nefroloji Derneği'nin 42. Yıllık Toplantısı ve Bilimsel Sergisinde Poster Oturumunun bir parçası olarak "Vücüt Geliştiricilerde Anabolik Steroid Kullanımını Takiben FSGS'nin Geliştirilmesi" (TH-PO163) sunuldu. Columbia Üniversitesi Tıp Merkezi'nde Dr. Vivette D'Agati'nin laboratuvarında gerçekleştirildi. Çalışma ortak yazarlar arasında Glen Markowitz, MD, Joshua Schwimmer, MD, Michael Stokes, MD, Cheryl Kunis, MD, Vivette D'Agati, MD, (Columbia Üniversitesi Tıp Merkezi); Alton Farris, MD ve Robert Colvin, MD (Massachusetts Genel Hastanesi).

Circulation: Heart Failure, American Heart Association dergisinde yayınlanan araştırmaya göre, uzun vadede steroid kullanımı, kalpten daha fazla düşüş gösterebilir ve kalp yetmezliği riskini artırabilir. Aaron L. Baggish, Boston'daki Massachusetts General Hospital'da Tıp Bölümü'nde araştırma ve öğretim görevlisi olan Dr. M.D, kalbin uzun vadeli steroid kullanımından olumsuz etkilenen organlardan biridir dedi. Steroidlerin sol ventrikülün kalbin ana pompalama odasını zayıflatabileceği ve hatta sol ventrikül rahatlattığı ve kanla dolduğu diyastolik fonksiyonu bozduğu düşünülüyordu.


McLean Hastanesi ve Harvard Tıp Fakültesi araştırmacılar tarafından yapılan bir araştırmaya göre, anabolik-androjenik steroidlerin (AAS) uzun süreli kullanımı, bir kullanıcının, cisimlerin şekil ve uzamsal ilişkilerini doğru bir şekilde hatırlama kabiliyetini ciddi şekilde etkileyebilir. Uyuşturucu ve Alkol Bağımlılığı dergisinde online olarak yayınlanan çalışma, kullanıcıların uygulandıkları görsel mekansal testler üzerinde daha kötü sonuçlar verdiğini ve bu açıkların doğrudan anabolik-androjenik steroid kullanım sürelerine karşılık geldiğini ortaya koydu. Araştırma Psikiyatristi Harrison Pope, MD, son 20 yılda genel popülasyonda anabolik steroid kullanımında önemli bir artış gördüğümüzü ve insanların genellikle kullanılan dozlardan 10 kat fazla doz aldığını buldu. 1960'lar ve 70'ler. Papa, daha yüksek dozda AAS ve daha uzun ömür boyu maruz kalma olan bazı insanların bazen bunama yaşlı insanlarda görülen uzamsal boşlukları bile geliştirebileceğini ve bu durumun kolayca kaybedilebileceği veya yönlendirilemeyeceğini belirtti.


İsveç'teki Uppsala Üniversitesi'nden Dr. Fia Klötz ve 1995 ile 2001 yılları arasında uyuşturucu testi uygulanan 1.440 İsveç sakini arasında suçluluk ve steroid kullanımı arasındaki ilişkileri inceleyen meslektaşlar, steroid kullanımını pozitif test edenlerden hüküm giymiş olma olasılıklarının iki kat daha yüksek olduğunu belirtti Bir silah suçundan ve yargılanma ihtimalinin bir buçuk katı kadar dolandırıcılıktan ötürü. Dr. Klötz ayrıca, anabolik steroidlerin silah suçları ve dolandırıcılık da dahil olmak üzere suç içeren bir yaşam tarzıyla ilişkili olduğunu ancak şiddet içeren suçlara veya mülke karşı işlenen suçlarla ilişkili görünmediğini belirtti. Çalışma yazarları, agresifliğin zaman zaman şiddetli davranışları tetiklediğini ve bazen de cinayet ve steroid kullanımının aşırı ruhsal değişimlere, dürtüselliğe, depresyona, paranoyak kıskançlığa, aşırı sinirlilik, sanrılığa ve sanrılara bağlı olduğuna işaret ettiğini açıkladı.









Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.