Sunday, May 28, 2017

Testosteron Propionate, Trenbolone Acetate ve Winstrol Kürü Nedir ?

Testosteron Propionate, Trenbolone Acetate  ve Winstrol  Kürü Nedir ?

Bu makalenin amacı, çok güçlü bir Kür kullanımını desteklemek ve eğitmektir; Testosteron  propionate, Trenbolone Acetate  ve Winstrol. Kısa esterlerin, Tren'in yarattığı canavarın ve Winstrol'in kuruma etkilerinin korelasyonu, bu Kürü bir yaz öğütücü için mükemmel kılar. Kürün içine girmeden önce, bileşikleri ayrı ayrı ele alalım.

Testosteron Propıonate:

Bileşikler ve istiflenme söz konusu olduğunda testosteron kraldır. Kürlerin  üzerine kurulduğu temel budur. Herhangi bir bileşiği testosteron kullanmadan çalıştırmak, kadınlara benzer hormon düzeyleri bırakacaktır. Testosteron propionate hızlı etkili bir esterdir. 3 günlük yarılanma ömrü ile dengeli kan seviyelerine ulaşmak ve devam ettirmek için daha sık bir dozlama programı gerekir. İdeal olarak, pervane her gün enjekte edilmelidir, ancak her iki günde enjeksiyon kabul edilebilir (ancak optimal değil) kabul edilmiştir. Testosteron pozisyondaki dozajlar, günde bir 50 mg'dan iki günde 150 mg'a kadar değişebilir (bazıları daha yüksek çıkmayı tercih edebilir, ancak yüksek dozun çok gelişmiş vücut geliştirme için ayrılması gerektiğini anlamalıdır). Östrojen yan etkileri ile ilgili bir sorundur. Pervane en yüksek değerleri genellikle daha uzun esterlerinkinden daha düşük olmasına rağmen, size çok daha hızlı vurur. Aromatizmaya duyarsanız, bir SERM veya AI ile gerekli önlemleri almanız önerilir.




Trenbolone Acetate 

Trenbolone acetate ya da tren daha popüler olarak bilinen en güçlü enjekte edilebilir anabolik steroidlerden biridir. Testosterondan beş kat daha güçlü hem anabolik hem de androjenik özellikler kabul edilir. Tren, testosteronun bir türevidir. Testosteronun 19. pozisyonu bize Tren verecek şekilde değiştirildi. 19 ya da da değil, karaciğer toksisitesi açısından listede yer alıyor. Tren aromatize olmamasına rağmen progestin düzeylerinde artışa neden olur. Uygun anti-östrojen / progestin ilaçları kullanılmalıdır (cabergoline veya prami en iyisi olacaktır). Tren, androjen reseptörüne çok yüksek bağlanma afinitesine sahiptir. Aynı zamanda igf seviyelerini başka hiçbir bileşiğin (ikincil olarak) yapamayacağı şekilde yükseltir. Tren'in en şaşırtıcı özelliklerinden biri, yem verimliliğini arttırma yeteneğidir. İlaç, vücudunuzun aldığınız makro ve mikro besin maddelerini daha fazla kullanmasını sağlar, böylece daha az yemek yemenizi ve beslenmenizden daha fazla kazanmanızı sağlar.

 Tren iyi bilinen bir bileşik veya sertleştirici bileşiktir. Uykusuzluğun, aşırı aktif ter bezlerinin ve mizaç değişikliklerinin (mizacımızda gerçek değişiklikleri gösteren tek steroidin) yan etkileri nedeniyle "devils suyu" olarak bilinir. Tiroit hormonlarının takviyesi tren ile birlikte kullanılmalıdır çünkü tiroit fonksiyonunu azalttığı gösterilmiştir. Acetate   ester, vücut geliştirme toplumunda yaygın olarak kullanılan en kısa esterlerin biridir. Propionata kıyasla (yaklaşık bir gün) kısa bir esteri olması, günlük olarak enjekte edilmesi önerilir. As ester, yan etkiler ortaya çıkarsa ve kullanıcının ilacın kesilmesi durumunda, bileşiğin hızlı bir şekilde emilmesine izin verir. Tren ve testosteron aynı androjen reseptörü için mücadele ettiğinden, testosteron bir bakım dozajından daha fazla alırken, bir Kürde daha yüksek dozu alması önerilir. Yeni başlayanlar için doğru dozaj 50 mg'dan fazla olmamalıdır. Ne kadar hoşunuza gidebileceğini hissettiğinizde, Tren'in dozajını yavaça arttırabilirken, ondan gelebilecek her iki tarafa da göz kulak olabilirsiniz.

Winstrol (WINSTROL, STANOZOLOL):

Winstrol, vücut geliştiricileri tarafından yıllarca yağ yakma  steroidi olarak kullanılmıştır. Güçlü kuruma özellikleri ile bilinir ve bu genellikle inatla son birkaç kilo su ağırlığı için idealdir. Bu bir 17aa bileşiktir. Karaciğerde ilk geçişte hayatta kalabilmek için değişime uğramış olması, aynı zamanda onu çok karaciğer toksik hale getirir (en oral steroidler gibi), bu nedenle enjekte sürümün kullanılması önerilir. Winstrol, ayrıca vücudun sizi  testosterondan soymaktan alıkoyan SHBG düzeylerini düşürmek gibi harika bir işi yapıyor. Winstrol'un  etkili dozu günde 50 ila 100 mg'dır, ancak bileşiklerin yüksek toksisitesi nedeniyle Kürler 8 hafta altında tutulmalıdır.

Uygun Bir Zaman Kürü

Bir siklüsün kısa esterli olmasının yukarı tarafı, uzun esterli bir Küre göre daha kısa sürede çalıştırabilmenizdir. Haklı olarak, bu Kürü 10 haftadan fazla çalıştırmanız gerekmez (ancak 6 haftaya kadar kısa sürede gidebilirsiniz). Kullanıcıyı daha kolay hale getirmek için bu Kürü her gün enjeksiyon çizelgesine ayarlayacağım. Unutmayın ki bu bileşikler için yeni başlayan bir Kürüydü.

Testosteron Propionate  50mg 2 günde 1   1-10 hafta arası
Trenbolone Acetate  75 mg 2 günde 1    hafta 1-10 (vücut yan etkileri olmadan izin veriyorsa dozaj 150 mg'a kadar çıkabilir)
Winstrol 50mg 2 günde 1     2-10 hafta arası
Progestin kontrolü için Prami haftada bir kez (gerekirse haftada iki kez olmak üzere) trenin 2. haftasına başlar. Prami'nin sizi hasta hissettirebileceğini unutmayın. Uyumadan önce gece almayı öneririz. Hafta 2-10
Haftada iki kez HCG 250iu haftası 1-10 arası
T3 25mcg baskı haftası 1-10
PCT - Post-cycle tedavisi, son enjeksiyondan bir hafta sonra başlamalı ve 4 hafta sürecek

Clomid 100/50/50/50
Nolvadex 100/100/50/50



Related Articles

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.