Saturday, May 27, 2017

Performans arttırıcı Steroidler Nelerdir ?

Performans arttırıcı Steroidler Nelerdir ?

Anabolik steroidlerden büyüme hormonuna; SARMA ve Diüretiklerden uyarıcılara ve ağrı kesicilerine kadar, performans arttırıcı ilaç dünyası derinleşir ve içinde gerçekten sınırsız olanaklar vardır. Gerçek hayatta uygulama alanlarında performans artırıcı ilaçlara aşina olan çoğu birey olarak, çoğu hepsi anabolik steroidler ve onlarla birlikte en önemli önemi taşıyan insan büyüme hormonu olduğuna inanıyor.






Ortak Performans İyileştirici Steroidler:


Birçoğu olmasına rağmen, performas arttırıcı dünyada temel dayanak olan diğerlerinden çok daha yaygın kullanılan bazı performans arttırıcı ilaçlar var. Bu liste şunları içermektedir:

    Testosteron
    Stanozolol
    Nandrolone Decanoate
    Metandrostenolon (Dianabol Danabol)
    İnsan büyüme hormonu

Her ne kadar birçok performans artırıcı birçok İlaç, listeyi yukarıdaki beş maddeden fazla kolayca elde edebildiyse de, en sık kullanılanlar bunlardır; sporda kullanımı ile ilgili en uzun tarihi taşırlar ve genel olarak atlet tarafından yalnızca güvenli seçenekler olarak değil, aynı zamanda oldukça verimli oldukları görülür.



İnsanlar Performansı Neden Kullanır: İlaç Geliştirme:


Yüzeyinde bu, cevaplanması oldukça kolay bir soru olmalıdır; Performansı arttırırlar. Sporcular daha yüksek bir seviyede performans göstermek, ulaşılamaz seviyelerde performans yapmak için kullanırlar. Bu anlaşılması oldukça kolaydır, ancak kullanıcıların çoğunu oluşturan standart atletleri düşünmüyoruz. Sadece daha iyi görünmek isteyen kişi. Herhangi bir sporda rekabet etmezler, hazırladıkları bir yarışma yoktur; Onlar sadece performansı arttıran İlaçların keyfini çıkararak onlara yardımcı olabilirler.



İlaçları Geliştiren Performansın Tehlikeleri:


Haberleri gördünüz, binlerce yazıyı okudunuz, ancak arkanıza yaslanıp bir an düşünün. Şimdiye kadar gerçek bir bilgi parçası verildin mi, bu konuyla ilgili tarafsız  raporlar duydunuz mu ya da gördünüz mü? 

Gerçek şu ki, performans arttırıcı ilaçların kötüye kullanılması sağlık sorunlarına neden olabilir; Kötüye kullanımı nasıl tanımladığımızı zordur ve çoğunlukla seyirci gözünde tanımlanır, ancak çok fazla bir sorun olabilir. Performansı arttıran birçok ilacın riski vardır; dozları veya süreleri arttırarak kullanım riskini arttırırız. Bu risklerin olası olduğunu, herhangi bir yolla garanti edilemeyeceğini açıkça belirtelim; Birçok kişi, bütün yaşam problemlerini ücretsiz olarak performans arttırıcı ilaçlar kullandı. Ayrıca, performans arttırıcı ilaçların, anabolik steroidlerin en yaygın olduğu gruba ait olduğu için bunların hepsinin en önemli gerçeği olabilir; kullanımları tarihinde kullanımı tek bir ölümle sonuçlanmaz.

Başlıca sorun olan performans artırıcı ilaçların yasallığı hiç şüphesizdir. Çoğu spor organizasyonu kullanımını yasaklamaktadır ve eğer bu organizasyonlardan birinin üyesi iseniz ve bunları kullanırsanız evet, aldattığınız kağıda; Biz "kağıt üzerinde" diyoruz çünkü bu aynı spor organizasyonlarının çoğu gerçekten umursamazlar, kuralları yalnızca gösteri için var. Performansı arttıran İlaçları çevreleyen yasallığın en önemli yönü, belirli bir ülkedeki yasal statüleridir. Birçok ülkede, bu maddeler, uygulanabilir bir tıbbi sebep için bir reçeteyle elde edilene kadar yasaklanmıştır. Yine bazı ülkelerde, yasal olmayan bir ülkede yaşıyorsanız, eczaneye girebilir ve testosteron ile birlikte çıkarsınız . Hukuk, yaşadığınız yere ait olduğu kadar yasayı anlamak ve  bunu yapmamak performansınızı arttırmayacaktır.




Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.