Monday, May 29, 2017

Post Enjeksiyon Ağrısı Sebepleri Ve Çözümleri Nedir ?

Post Enjeksiyon Ağrısı Sebepleri  Ve Çözümleri  Nedir ?

Birisi yer altı laboratuvarını veya farmasötik dereceli ilaçları enjekte ettikten sonra acı çekmesi çok yaygındır ve nedenini merak ettirir. Bu ağrının 3 temel sebebini açıklamaya çalışacağım ve bunu önlemeye yönelik tavsiyelerde bulunacağım.

Enjeksiyon ağrısı  Kalp ağrısı çoğunlukla lenf bezlerinden bağımsızdır, ancak biri vurulursa çok acı verici olabilir.

Enjeksiyon sonrası ağrının ilk nedeni iğnenizle lenfatik sistemi vurduğunuz zamandır. Hala çok nadir olmasına rağmen yine de belirtilmelidir. Lenfatik sistem dolaşım sistemi kadar yoğun olsa da, sorun, medial delts, Glute, vastus lateralis ve ventro-glute gibi standart enjeksiyon yerlerinin temel olarak lenfatik düğümlerin geçersiz olması ve bir lenf nodu Enjeksiyon, ağrı kesinlikle şiddetli, ödem geniş ve şişme çok hızlı ve şiddetli gelecektir. Ağrı ayrıca lenf sistemi boyunca bir sonraki lenf bezine geçebilir. Bu, şişlik dizin arkasına doğru ilerlediği geniş çaplı bir lateralis atışıyla daha sık olur. Ve sadece kasla ortaya çıkan doku tahrişiyle yaşanan ödemden farklı olarak, lenfatik ponksiyon ile ödem hem iç hem de kas içi olur ve derinin altında hafif miktarda şişme olur ve bu daha yumuşak bir kabarık his verir ve Şişmiş bölgeye parmağınızla basılarak test edilebilir. Çentik kalırsa, daha sistematik bir ödeneğiniz var ve yalnızca yerel doku tahrişlerinden daha fazlası var. En belirgin diğer fark şişkinliğin dokunmaya sıcak veya sıcak olması gerektiğidir.



Bunun için buz ve ibuprofen kullanılması önerilir. Hastanın, 72 saat sonra ve en az 10 gün sonrasında ağrıyı ve şişmeyi bekleyeceği için, etkilenen bölgenin dinlendirilmesi gerektiğini de not edin. Ağrılı alanların masaj yapılmaması gerektiğini unutmayın.

Post enjeksiyon ağrısının ikinci nedeni doku tahrişidir. Bu belki de post enjeksiyon ağrısının en muhtemel nedeni ve en az ciddi olmasıdır. Doku tahrişi enjeksiyondan 12-24 saat sonra başlayacak ve doku tahrişi seviyesine ve enjekte edilen miktara bağlı olarak ağrı orta ila orta şiddette olabilir. Enjeksiyon yerinin muhtemelen kas içinde şişmesi muhtemel kırmızıdır ve dokunma sıcaklığına ve sertleşmeye eğilimlidir. Şişkinlik ve ağrı 72 saat sonra azalmaya başlayacak ve en ağır vakalarda bir haftadan fazla sürecek. Doku tahrişine neden olan en muhtemel nedenlerin steroid hormonunun depodaki çözeltiden çöktüğü ve steroid hormonunun kristalleşmesine neden olduğu ve bunun da kas göbeğindeki sinir uçlarında çok fazla baskı oluşturduğu not edilmelidir Ağrıya neden olur, düğümlenir ve şişer. Bu, uzun zincirli esterlerde, yüksek mg / ml konsantrasyonda anabolik steroidlerde ve ideal bir yağ karışımından daha az bileşikle steroidlerde yaygın olarak görülür. Bir başka neden ester içindeki asit bileşiklerine bir reaksiyon olabilir. Bu hormonsuza eklenen esterin metabolik parçalanması, salınan asitler oluşturduğunda ortaya çıkar ve bu aşamada kas dokusunun enjeksiyon bölgesinde hızla tahriş olmasına yol açar. Propionat esterin propiyonik asidi ve düşük kalitede hammaddeler daha fazla serbest form asidi açığa çıkarır.

Başka bir neden aşırı koruyucudur ya da çözelti iltihaplannı formüle etmek için çok fazla benzil alkol kullanıldığında ağrı olabilir. Farmasötik derecede genellikle% 0.9 benzil alkol bulunur. Yaygın yeraltı laboratuvar ürünleri ortalama% 2 içerir. Aynı zamanda,% 1.2'nin üzerindeki herhangi bir şeyin anti mikrobiyal etkileri olmadığını da unutmayın. Benzil alkolün suda çözünebilme özelliğinden dolayı, aşırı miktardaki alkol kan dolaşımı ile dağılırken, bu türdeki doku tahrişi yolculuk ettiği bilinmektedir. Bu, dörtlülere enjekte edildiğinde veya ağrı dizin altına inerken vastus lateralis'e sık rastlanır. Buz ve ibuprofen, enjeksiyon yerinin sıcak banyolar, duşlar ve masajın yanı sıra şişmeye yardımcı olabilir, çünkü bu, enjeksiyonu dağıtmaya ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir.

Enjeksiyon ağrısı 2 Enjeksiyon sonrası ağrının en sık nedenidir tahriş nedeniyle oluşan enflamasyon.
Enjeksiyon sonrası ağrının üçüncü nedeni, enjeksiyon ağrısının en ciddi nedenleri olabilir enjeksiyon bölgesinde bir enfeksiyon ve apsedir. Bir enfeksiyon yerel ağrı ve şişlik ile doku tahrişi ile aynı şekilde başlar, kas etrafında ısı ve kızarıklık olur. En büyük fark, 72 saat sonra doku tahrişinin azalmaya başlamasının ve bölgenin gerçekten enfekte olması durumunda bu ağrı ve şişmenin daha da kötüleşeceğidir. Şişkinlik doğada daha sistematik hale gelir ve cilt altında ödem oluşmaya başlar ve daha yumuşak ve süngerleşmeye başlar.

Bir enfeksiyonun ortaya çıkmasına neden olabilecek birçok nedenden dolayı (zayıf enjeksiyon tekniği gibi), enjeksiyon yerinin ve lastik tıpanın temiz ve alkollü bir beze maruz kaldıklarından emin olmanız gerektiğini lütfen unutmayın.

Enjeksiyon ağrılarında enfeksiyonlardan korunmak için dişli çarkınızın uygun şekilde sanitize edildiğinden emin olun.

Ayrıca, alkollü çubuktan alınan nemin, enjekte edilmeye hazırlanmadan önce kurumasına izin verilmelidir. Çok nadirdir, ancak eğer alkolün kurumasına izin verilmiyorsa, bakterinin öldürülmesi için yeterli zamana izin verilmemiştir. Bu kısmen yok edilen bakteri daha sonra kaslar arası bir enjeksiyon yoluyla bir kas içine itilirse, bakteri süper bir buluta dönüşebilir. Her zaman temiz ve yeni bir şırınga varil ve iğne kullandığınızdan emin olun ve iğne enjekte önce iğne dokunmamasına izin vermeyin. Ayrıca bir kıl folikülünden veya saçından tutmaktan kaçının ve çok hızlı bir şekilde enjekte etmek enjeksiyon travmasını arttırdığı için enfeksiyon riskini artırabileceğinden çok hızlı bir şekilde enjekte etmeye çalışmayın.

Enfeksiyonun bir diğer nedeni dönen enjeksiyon yerleri değil. Enfeksiyon riski, aynı enjeksiyon bölgesi iyileşme zamanı kalmadan tekrar tekrar kullanılırsa büyük miktarda artar. Yaralanma ne kadar sinir bozucu olursa o kadar çok virüs bulaşması olur.

Enfeksiyonun son nedeni kontamine olmuş ilaç olabilir. Kanımca, muhtemelen yağ esaslı enjeksiyonlarla enfeksiyona neden olan en yaygın nedendir bu nedenle saygın yeraltı laboratuarları veya farmasötik kaynakları kullandığınızdan ve su bazlı süspansiyonlardan kaçındığınızdan emin olun.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.