Thursday, June 8, 2017

Steroidler Nereden Ve Nasıl Satın Alınır ?

Steroidler Nereden Ve Nasıl  Satın Alınır ?



Steroid kanunları ve yönetmelikleri ülkeden ülkeye değişir. Birçok ülkede, steroidler ancak yasal olarak reçete ile sağlanabilir. Örneğin, Birleşik Devletler'de steroidler, 2004 tarihli Kontrol Edilen Madde Yasası uyarınca bir program 3 uyuşturucu olarak sınıflandırılmıştır ve bu da steroidleri reçetesiz yasadışı yapmaktadır. Bununla birlikte, steroid için bir reçete almak o kadar da kolay değildir; çünkü bir doktorun size bir reçete yazması için Hipogonadizm (Düşük Testesteron) veya Andropoz (toplam androjen bastırma) gibi geçerli bir tıbbi gerekçeye sahip olmanız gerekir.

Doktorunuzdan bir reçete edinebilmenize rağmen, verilen dozajlar kas yapımı için gerekli olan dozlardan çok daha düşük olacaktır. Dahası, vücut geliştiricileri tarafından kullanılan steroidlerin birçoğu veteriner ilaçlarıdır veya şu anda insan tüketimi için herhangi bir ilaç şirketi tarafından üretilmemiştir.



Hiç şüphe yok ki Meksika, Moldova ve Tayland gibi reçetesiz satılık steroidlerin yasal olarak bulunduğu birkaç ülke var. Bununla birlikte, steroidleri ülkenize geri getirmek yasadışıdır; bu nedenle, bu ülkelere steroid döngüsünün tamamı boyunca hareket etmeyi planlamadıkça steroid satın almak için karaborsaya başvurmak zorunda kalacaksınız.
Karaborsadaki steroidler

Karaborsa üzerindeki steroidler iki ana kaynaktan gelir: steroidlerin satılması yasal olan ülkelerden sınırdan kaçırılır veya ithal ham hormondan alınan yeraltı laboratuarları (UG) tarafından üretilirler.

Tahtaya kaçak eczane dereceli steroidler genelde UG laboratuvarları tarafından üretilen steroidlerden daha pahalı ve daha zordur. Birleşik Devletlerde karaborsada kaçak eczane sınıfı steroidlerin çoğunluğu Meksika'dan geliyor.

Öte yandan UG laboratuvarları, Çin'den çiğ hormonları ithal edip, yerel olarak satılık steroidleri üretmektedir. Dolayısıyla, UG laboratuarlarında ana sorun, herhangi bir düzenlemenin bulunmamasıdır, bu nedenle kalite belirli kaynağa bağlı olacaktır. ABD merkezli UG laboratuarlarının çoğunluğu (% 99 +), çok steril olmayan steroid satan deneyimli olmayan çocuklar tarafından daha az hazırlandı.


Yer altı ve Eczane dereceli steroidler

Eczacılık dereceli steroidlerin UG laboratuarlarından daha iyi olduğu konusundaki genel inanç genellikle doğrudur. Nitekim, düzgün çalışan bir UG laboratuarı tarafından üretilen ürünler nadiren eczacılık derecesine göre iyi olacaktır. Bu, Çin'den gelen ham hormonların maliyetinin, ucuz steroidlerden 15 kat fazla maliyete sahip bazı yüksek talep edilen steroidlerle büyük ölçüde değiştiği gerçeği ile açıklanmaktadır. Sonuç olarak, bazı UG laboratuarları, üretim maliyetlerini düşürmek ve kârı artırmak için daha ucuz hormonlarla pahalı hormonları keser.

Anavar mükemmel bir örnektir - winstrol kadar yaklaşık 10 kat daha pahalıdır ve her iki steroid vücutta da benzer etkilere sahiptir. Bu nedenle, deneyimli bir steroid kullanıcısı ikisinin arasındaki farkı söyleyemeyecektir. Karaborsada bir çok UG laboratuvar anavarının üretim maliyetini düşürmek için winstrol ile karıştırılması şaşırtıcı değildir; Ayrıca çoğu durumda,% 100 kazançtır.


Yasal steroid dolandırıcılıkları

Bu makalede daha önce belirtildiği gibi steroidler reçetesiz yasadışıdır. Dolayısıyla, yasal steroid sattığını iddia eden herhangi bir web sitesi bir aldatmacadır (legalsteroids.com'u düşünün). Genel bir kural olarak, bu web sitelerinde satılan ürünler, basit alıcıları kandırmaya çalışmanın bir başka yolu olan steroidlerin adlarına çok benzer isimlerle birlikte ucuz testosteron güçlendiricileri olacak. Gerçi, steroidleri gümrükte başarılı olmak için başka şeylere (takviyeleri) eklemek için yeniden etiketleyen birkaç adam var, bu nedenle tedarikçinizi not edin. Ayrıca yasal olarak bir kredi kartıyla steroid satın alamazsınız ve herhangi bir kara piyasa steroid kaynağı, para transferi için Western Union, Bitcoin veya Money Gram'ı gerektirir.


Steroidleri test etme

Maalesef, satın aldığınız steroidlerin sadece onlara bakarak gerçek olup olmadığından emin olmanın hiçbir yolu yoktur, çünkü eczane sınıfı steroidler bile karaborsada sıklıkla satılır. Steroidlerin gerçek olup olmadığını öğrenmenin tek yolu onları test etmektir, bu steroidleri kullanırken kan işi yapmaktır. Steroidleriniz meşruysa, steroid döngüsü sırasında testosteron düzeyleriniz normal aralığın üstünde olacaktır.


Ev  Steroid test kitleri

Steroid test kitlerinin hiçbir zaman% 100 işe yaramadığı kanıtlanmıştır. Kitlerin birçoğu, zamanın% 90'ında yanlış olan sahte bileşikler yaratan vicdansız uyuşturucu satıcısı kimyagerleri tarafından satılıyor. Herhangi bir steroid test kiti kullanmanızı önermiyorum; Labmax ve Roid Testi aynı teknede. Bu test kitlerinin FDA onayı yok ve bu yerlerin sahipleri sıkıntılı insanlardır.

Labmax kitroidtest steroid kiti

40 dolarlık bir steroid şişesindeki bir test kiti için 30 ABD Doları ödemenizi isterler mi? Gerçekten mi?! Eminim bir kullanıcı olarak bunun tamamen bir aldatmaca olduğunun farkındasındır. Bu steroid test kiti sahte steroidlerin söylentilerini ortaya koyuyor, böylece yeni doğanların korktuğu, paniklediği ve steroid test kitlerini almasıyla yararlanabilecekler. Ortalama bir acemi kullanıcı, bu test yerlerine yalan söylediği için test kitlerinde 200 ABD doları harcıyor ve bunun kendisini güvende hissedeceğini düşünüyor. Aksine, bu kitler kullanıcıyı yanıltabilecek (ve yapabilecekleri) şekilde hatalı. Aslında, kitler çoğunlukla sahte olduğundan, sahte bir steroid olduğunda bile her zaman olumlu sonuçlar verirler.



Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.